۱. هنرمند چند رسانه ای/ انیماتور

هنرمندان  چندرسانه ای و انیماتور از خلاقیت خود در طراحی تصاویر دو بعدی و یا سه بعدی با استفاده از برنامه های مدل سازی و انیمیششن سازی بهره می گیرند.
از این آثار در تبلیغات تجاری، جلوه های ویژه فیلم ها، ویدیو های بازی ها استفاده می شود. هنرمند باید با تاثیرات رنگ، بافت، سایه ها، نور و سایه آشنا باشد تا  بتواند تصاویری حقیقی  را طراحی، کند.

توانایی این هنرمندان در ویرایش تصاویر داستانی نیز به کار گرفته می شود. فرصت های بسیاری وجود دارد و همیشه به افرادی با این توانایی ها نیاز خواهد بود، به خصوص در بازاریابی و حتی وب سایت ها.

این مشاغل نیازمند افرادی هستند که با چگونگی جمع آوری ملزومات از مشتریان، اجرای طرح ها و مشارکت با سایر اعضا مثل نویسندگان، هنرمندان، صدابرداران و برنامه ریزها آشنایی داشته باشند.

از جمله مهارت های لازم ارتباطات خوب، مهارت های طراحیِ دستی مطلوب، برنامه ریزی، متن نویسی و توانایی استفاده از نرم افزارهایی همچون Illustrator، Photoshop ، Dreamweaver، Flash و Flash Animator، InDesign، توانایی مشارکت و درک و تمرکز صحیح هستند.
همچنین کسب مدرک در هنرهای زیبا، طراحی گرافیک، هنر تصویری، طراحی سه بعدی، عکاسی دیجیتال، علوم رایانه ای، انیمیشن چند رسانه ای نیز  بسیار تاثیرگذار خواهند بود.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۲. معمار

معمارها معمولا درگیر مسائلی همچون طراحی یک ساختمان جدید، تغییر یک بنا، توصیه های برای حفظ یا مرمت بنا و ساختمان ها و… هستند.
کار آنها با ساخت و ساز، همکاری با مهندسین و ارائه ی طراحی های جدید بسیار مرتبط است. معمارها می توانند به صورت انفرادی و یا عضوی از یک شرکت فنی و یا  مهندسی و معماری مشغول به کار شوند.

نقش معمارها در ساخت و ساز خلاصه می شود و وظیفه ی اصلی آنها بررسی احتمالات، مشورت با سایر حرفه ای ها، پیشنهادهای قابل اجرا، خلق طراحی با جزییات و تخصیص بودجه ی لازم، مذاکره با پیمانکارها، آماده سازی مزایدات،
کنترل پروژه از ابتدا تا انتهای کار، حل مسائل مربوط به پروژه و اطمینان از اینکه پروژه به محیط زیست آسیب نخواهد رساند، می باشد.

توانایی های دیگری که برای این شغل ضروری  است، روابط عمومی خوب، مهارت های تحلیلی مطلوب، مهارت های سازمانی و گفتگو، مهارت های رهبری و کار گروهی، مهارت های ریاضی، مهارت های مدیریت پروژه و مهارت های طراحیِ رایانه ای می باشند.

پیش نیاز این مهارت ها داشتن مدرک در رشته ی معماری، و یا همچنین کارآموزی در شرکت های معماری  است. داشتن مدرک در ایجاد کسب و کار شخصی کارآمد خواهد بود.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۳. طراح

طراح ها بر اساس دستورالعمل های رسیده از معمار یا مهندس طراحی‌های فنی ایجاد می کنند. این طراحی‌ها راهنماهای بصری در ساخت یک محصول و یا ساخت و ساز هستند.

نقش طراح در طراحی، بر اساس محاسبات ارائه شده توسط محققین، مهندسین و معمارها که جزییات فنی مثل ابعاد، دستورالعمل ها و مواد لازم را با توجه به آیین نامه ها و جداول تعیین می کنند، خلاصه می شود.

تخصص های دیگری همچون معماری، هوانوردی، عمران، مکانیک ، برق، لوله کشی و فتوولتائیک در زیرشاخه ی رشته  طراحی، قرار گرفته اند.

طراحان معماری با تناسبات ساختمانی، گزارشات محلی، محسبات فشار، منظره یابی و غیره سر و کار دارند.

در حالی که طراحان مکانیک درگیر قسمت ها و سیستم های مکانیکی، محاسبات فرمول ریاضی برای تعیین مشخصات می شوند، طراحان رشته  عمران با بررسی های توپوگرافی و گزارشات ژئوفیزیکی برای تخمین ملزومات حفاری سر وکار دارند.

هر یک از این تخصص ها به مدارک لازم در رشته ی مربوطه خود نیاز دارد و فرد باید با نرم افزار CAD و سایر نرم افزارهای مربوطه آشنایی  کامل داشته باشد.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۴. طراح گرافیک

طراحان  گرافیک می توانند در وب سایت ها، کتاب های تبلیغاتی، پوسترها، مجلات، بسته بندی محصولات، نمایشگاه ها مشغول به کار شوند.

این افراد باید عناصر گرافیکی خود را برای چاپ یا نمایش آنلاین آماده سازند. طراح گرافیک می تواند آثار  و طراحی های خود را بر روی کاغذ و یا با استفاده از نرم افزارهای رایانه ای مربوطه  ارائه دهد.

برای خلق آثار جذاب باید ایده های نوینی به مشتری ارائه کنند. البته مشخص است که از ملزومات این شغل خلاقیت، به روز بودن می باشد.
آشنایی با نرم افزارها، اشتیاق برای طراحی، روابط عمومی مناسب، ارائه ی صحیح و بی نقص ، مهارت مدیریت زمان،
توجه به جزییات، ذهن آگاه برای ایجاد تغییرات و توانایی کار گروهی هستند.

این شغل مستلزم ارتباط قوی با مشتریان ، ارائه ی دیدگاه مشتری در طراحی، معیار سنجی برای کیفیت بالاتر در کار،
کار گروهی با چاپ خانه ها، عکاسان، استایلیست ها، نویسندگان آگهی تجاری، طراحان سایت و بازاریاب ها می باشد.

در این شغل می توانید بر اساس زمان بندی خود، کار شخصی و یا سازمانی را  انتخاب کنید. به این منظور به مدرک هنرهای زیبا، هنر تصویری، عکاسی، طراحیِ سه بعدی و طراحی گرافیک نیاز خواهید داشت.

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۵. هنرمند مفهومی آزاد

نمایش ایده ها و مفاهیم در فیلم ها، بازی های رایانه ای، کتاب های کمیک و خنده دار، کتاب داستان ها و فیلم های انیمیشنی به مهارت های خاصی نیاز دارد.

ایجاد حالت های شخصیتی و فیگوراتیو مستلزم این مهارت هاست. هنرمند آزاد، مستقل بوده و می تواند در زمان و مکان مخصوص به خود مشغول فعالیت های متفاوتی شود.

حالا تبلت های گرافیکی جایگزین قلمو و مداد شده اند. هنرمند باید جزییاتی دقیق، زیبا، سبک دار و جذاب خلق کند تا حس مکان را القا نماید. این افراد باید به کار گروهی با سایر هنرمندان توانا باشند.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

6. طراح بازی های رایانه ای

طراحان بازی های رایانه ای در طراحی، خلق، برنامه نویسی و تولید بازی های رایانه ای، کنسول های مختلف، بازی های آنلاین، بازی های موبایل و تبلت مشغول هستند.
طراحیِ بازی ها شامل مراحل مختلفی از خلق، طراحیِ ظاهر، حرکت شخصیت ها، تولید صدا، آزمون و تولید می شود که به این منظور به حرفه ای های دیگری نیاز خواهد بود.
در این رشته متخصصین دیگری همچون برنامه نویسان ، هوش مصنوعی، شبکه، صدابرداران ، هنرمندان، ناظران  کیفی، تدوین گران و طراحان نیز  فعالیت دارند.

وظیفه ی اصلی آن ها هم  تولید مفاهیم بازی ها، ایجاد جنبه های تصویری، استفاده از مدل های دو بعدی و سه بعدی، برنامه نویسی بازی ها، تست کیفیت، حل مشکلات فنی، درک ایده ها، برنامه ریزی منابع و مدیریت گروه می باشد.

برای انجام این نوع طراحی  یک مدرک کافیست اما بهتر است  با اساس فیزیک، ریاضیات، انیمیشن، مهندسی نرم افزار، طراحیِ چند رسانه ای، طراحیِ گرافیک، علوم رایانه ای، طراحیِ بازی های رایانه ای آشنا باشند. این صنعت با سرعتی بسیار زیادی  رو به رشد قرار دارد.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۷. طراحی جواهرات

طراح جواهر به طراحی و الگوهای خاص و بسیار زیبای جواهرات با استفاده از طلا، نقره، پلاتین و سنگ های قیمتی مشغول می شود.
این طراحان از مهارت های خود در طراحیِ و تولید قطعاتی با احساس و یا اهمیت سمبولیک و نمادین  می پردازند که قابل پوشیدن بوده و یا به عنوان قطعه ای دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند.

طراحان  جواهر می توانند به صورت آزاد و یا در شرکت هایی که به تولید انبوه جواهرات می پردازند، مشغول به کار شوند.

مهارت های  طراحی، خلاقیت و اجرای ایده های نو، مهارت استفاده از ابزار، مهارت استفاده از فلزات و سنگ ها، توانایی استفاده از نرم افزارهای رایانه ای برای طراحی، مهارت روابط عمومی بالا، صبور بودن، مهارت مدیریت زمان، متعهد بودن، توانایی ترغیب و گفتمان، توانایی کار در شبکه از جمله توانایی های یک طراح جواهر هستند.

به این منظور به مدرکی در طراحیِ مد، طراحیِ پارچه، هنرهای زیبا، طراحیِ جواهر و طراحیِ سه بعدی نیاز دارید.

اما نیازی به مهارت در رشته هایی همچون نقره سازی، طلاسازی، فلزکاری، تنظیم، حکاکی، میناکاری، برش سنگ قیمتی ندارد.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۸. طراح لباس

طراحی لباس همانطور که از اسمش پیداست، برای شخصیت های اجراهای تئاتر، برنامه های تلویزیونی، اجراهای زنده، مشاغل طراحیِ لباس انجام می دهد.

این شغل با رشته ی طراحیِ مد در ارتباط  است. به این صورت که هر دوی این مشاغل به هنر ترکیب رنگ ها و بافت پارچه در طراحیِ لباس ها نیاز خواهند داشت.

بنابراین بسته با متن  فیلمنامه و زمانی که شخصیت ها در آن حضور دارند، طراح لباس باید تحقیقاتی بر روی سبک لباس های آن دوره انجام دهد.
اگر این وقایع در زمان آینده رخ می دهند، پس طراح باید از تخیل خود در ایجاد یک سبک خاص هم استفاده نماید.

در این شغل حتما  باید با کارگردان، کارگردان هنری، بازیگر( برای خلق الگوهای مناسب) همکاری داشتند.

در صورت لزوم طراحیِ لوازمی همچون کمربند، کفش، کلاه، دستبند، گردنبند، کیف و جواهرات نیز به عهده ی طراح لباس می باشد.

در صحنه های تئاتر، طراح لباس باید به دقت از روند برنامه آگاهی داشته باشد تا بتواند  لباس صحنه های بعد را از قبل آماده سازد تا همه چیز به سرعت انجام شود.

در این رشته، فرد باید در دوخت، طراحی الگوها، هماهنگ سازی بودجه، روابط عمومی بالا، دیدن جزییات و کار گروهی مهارت داشته باشد.

بنابراین به مدرک طراحی مد ولی راه ها برای علاقه مندان به طراحی الگو و طراحی لباس همیشه هموار خواهد شد.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۹. طراحی مبلمان

طراحی های خلاقانه مبلمان و محصولات مرتبط در زمره ی توانایی های طراحان مبلمان قرار می گیرند. این طراحان می توانند به صورت آزاد فعالیت کرده و یا در گروه های تولیدی و شرکت ها مشغول به کار شوند.

طراحی مبلمان مستلزم مهارت هایی همچون خلاقیت، آگاهی از کسب و کار، بازاریابی، اقتصاد، تولید و فروش می باشد.

خلاقیت، مهارت های طراحی، روابط عمومی بالا، انعطاف پذیر و تغییر پذیر، هماهنگی با بازار روز، آگاهی از روند صنعتی، مهارت استفاده از نرم افزارهای طراحی و همچنین مهارت های بازاریابی از نمونه ی مهمترین مهارت های طراحان  مبلمان می باشند.

طراح مبلمان وظیفه دارد تا از سبک های مختلف مبمان آگاهی یافته، مهارت معاملات با مشتریان را داشته باشد، توانایی ساخت طراحی‌های نمونه با استفاده از نرم افزار، استفاده از مواد با کیفیت، همکاری با سازنده، کشف روش های جدید  توسعه و پیشرفت، قیمت گذاری، ایمنی، برنامه ریزی و … را داشته باشد.

در کارهای تولیدی شخصی طراح باید بتواند  با افرادی همچون تولید کننده، حسابدار، فروشنده همکاری داشته باشد.
گرچه به مدرک خاصی در این رشته نیاز نیست اما آگاهی از تولید و طراحی مبلمان، طراحیِ سه بعدی، تکنولوژی شیشه و سرامیک، طراحیِ هنری نیز کارآمد هستند.

 

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

۱۰ معلم هنر

آموزش مهارت های اصلی هنر و تاریخ هنر در مدرسه یا دانشگاه از کارهای اصلی یک معلم هنر می باشد. زمان هایی در مدرسه به آموزش طراحی و کار با رنگ ها اختصاص داده می شود.

در این شغل به مهارت هایی همچون استفاده از مداد، رنگ، پاستل، زغال و عکاسی نیاز دارید. معلم ها مهارت های بسیار زیادی  دارند و آنها را از طریق ابزار، رسانه های مختلف، کمک، تشویق و آموزش به هنرجویان انتقال می دهند.

معلم باید در اشکال مختلف هنری تخصص داشته، خلاق باشد و توانایی آموزش این مهارت ها به دیگران را داشته باشد.

معلم هنر  باید مدرکی در هنرهای زیبا داشته و به کار در مدرسه و یا آموزشگاه های خصوصی تمایل داشته باشد.

علاوه بر این ها، معلم باید با روانشناسی کودکان، مهارت های آموزش، مدیریت کلاس، دانش تاریخ هنر و روابط عمومی در جنبه های انتزاعی و مفهومی آشنایی داشته و توانایی یافتن استعدادها را نیز داشته باشد.

طراحی، اختصاص خلاقیت به تصور چیزهایی است که قبلا به هیچ وجه  رخ نداده اند. طراحی ها، رنگ ها و الگوها احساسات بسیاری برمی انگیزند.

طراحی  کاملا با سمت راست مغز مرتبط است و در تراز با مهارت های منطقی که در سمت چپ قرار دارد، می باشد.

خاطرات تنها از طریق چیزهایی که می بینیم اتفاق می افتند. اگر به طراحی، علاقه دارید ولی توانایی گذراندن دوره های آکادمیک را ندارید، دلسرد نشوید.

10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند
10 شغل برتر برای کسانی که به طراحی علاقه مندند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *