کاربردهای فتوشاپ
با کاربردهای فتوشاپ چه آشنایی دارید؟ به دنبال یادگیری یک نرم افزار تخصصی برای طراحی هستید؟ میان تعداد زیادی از نرم افزار های طراحی گرافیک سر درگم شدید؟ با ما همراه باشید تا با فتوشاپ و کاربرد های آن بیشتر آشنا شویدو از بازار کار وسیع این نرم افزار اطلاعات پیدا کنید.
همچنین سعی می کنیم تا در مورد مهم ترین دلایل انتخاب فتوشاپ به عنوان اولین و مناسب ترین گزینه برای شروع طراحی بحث کنیم و شما را در جریان مهم ترین مهارت هایی که یادگیری فتوشاپ در اختیار شما قرار می دهد و در بازارکار فعلی ایران مورد نیاز است، قرار دهیم.
از این لحظه تا انتهای مطالعه ی این مقاله قصد داریم انگیزه ی لازم، برای شروع یادگیری فتوشاپ را به شما بدهیم.
نگاهی گذرا به تاریخچه ی نرم افزاری به نام photoshop
در حقیقت اگر بخواهیم کشوری که کد نویسی نرم افزار فتوشاپ برای اولین بار در آن اغاز شد را معرفی کنیم، باید به سراغ ایالت میشیگان آمریکا برویم.
گلن نول، یک استاد دانشگاه ایالتی میشیگان بود که بر حسب تصادف علاقه ی زیادی به عکاسی داشت و حتی بخشی از خانه ی خود را به یک تاریکخانه شخصی تبدیل کرده بود.
رایانههای شخصی در آن زمان تازه به بازار آمریکا معرفی شده بود و گلن نیز تصمیم گرفت تا برای مدتی این اختراع جالب را امتحان کند و همین موضوع انگیزه ی کافی برای خرید اولین کامپیوتر خانگی را به او داد.
فرزندان گلن نول نیز همچون پدرشان ذهن خلاقی داشتند و با در اختیار داشتن رایانه ی شخصی پدرشان و یک تاریکخانه توانستند اولین قدم ها را برای ساختن آینده ای روشن بردارند و دنیای طراحی گرافیک و فتوشاپ را متحول کنند.
داستان شروع ساخت فتوشاپ
توماس یکی از فرزندان گلن که حتی بیشتر از پدرش به عکاسی و ویرایش تصاویر علاقه داشت در مصاحبه ای توضیح داد: «در دوران دبیرستان، عکاسی یکی از سرگرمیهای من بود.
من چاپ عکسهای سیاه و سفید و رنگی و همینطور بازی با کنتراست و متعادل کردن رنگها را در تاریکخانه شخصی پدرم آموختم».
جان برادر دیگر توماس بیشتر اوقات سرگرم کار و یادگیری رایانه بود و به وسیله کامپیوتر Apple II plus پدرشان با سیستم عامل مکینتاش برنامهنویسی میکرد.
توماس هم در کنار عکاسی، برنامهنویسی را نیز دنبال میکرد. او یک Apple Macintosh Plus خرید تا به وسیله آن عکسهای پایاننامه دانشگاهی خود را ویرایش کند.
اما اپل مکینتاش پلاس قادر نبود سطوح خاکستری تصاویر او را پردازش کند.
این بار ذهن خلاق توماس بود که شگفتی آفرید. او با توجه به نیاز فراوانی که داشت، دست به کار شده و چند برنامه نوشت که این کار را برایش عملی کنند.
تاریخی که فتوشاپ وارد بازار شد
جان برادر توماس با دیدن برنامههای کدنویسی شده توسط برادرش بسیار هیجان زده شد و به وی پیشنهاد داد تا این چند برنامه را با یک دیگر یکپارچه کرده و گسترش دهند. توماس مجموعه نرمافزارهایش را به عنوان Display نامگذاری نمود.
جان نیز چند ایده برای ذخیرهسازی عکس در فرمتهای گوناگون و تاریک و روشن کردن تصاویر به توماس ارائه کرد و آنها طی مدت چند ماه این ایدهها را مجددا برنامهنویسی کردند.
آنها در اواسط سال ۱۹۸۸ نرمافزاری تحت عنوان Image Pro را خلق کردند. پس از کامل شدن نرمافزار، جان پیشنهاد تجاریسازی آن را با توماس مطرح کرد. جان در آن موقع به عنوان کارشناس بازاریابی در سیلیکون ولی مشغول به کار بود.
خیلی از شرکتها شیفته برنامه آنها شدند، اما شرکت بارنی اسکن از سایرین مشتاقتر بود. در نهایت جان و توماس با شرکت بارنی اسکن قرارداد بستند تا این نرمافزار را با نام فتوشاپ در کنار اسکنرهای این شرکت به فروش برسانند.
در سال ۱۹۸۸ جان پیش نمایشی از برنامه را در شرکت ادوبی ارائه کرد و این اقدام اولین قدم در جهت توسعه ی فتوشاپ توسط ادوبی شد.
نرمافزار ادوبی فتوشاپ در فوریه ۱۹۹۰ میلادی روانه بازار شد و توماس نول رسما به عنوان سازنده ی این نرم افزار معرفی شد.
با فتوشاپ خالق شگفتی ها شوید
شرکت ادوبی به عنوان توسعه دهنده ی اصلی نرم افزار فتوشاپ همواره سعی داشته در دنیای بی انتهای خلاقیت با طراحان خوش ذوق همراه شود و از 30 سال پیش تقریبا در تمام به روزرسانی های خود به کاربران ثابت کرده که چند قدمی جلوتر از نبوغ اکثر آن ها قدم بر می دارد.
نکته ی جالب در گستردگی امکانات فتوشاپ این است که هر کاربر، پس از آشنایی نسبی با این نرم افزار به این موضوع پی می برد که ادوبی تمام سعی خود را کرده تا نیاز او را به هر ابزار و امکاناتی تا حد ممکن برآورده کند و با تمام Skill های خود دست طراحان را در آفرینش مفهومی ترین و چشم نواز ترین اثر خود کاملا باز گذاشته و حتی هر از گاهی او را در مسیر بهبود پروژه اش راهنمایی می کند.
برای مثال ابزار Brush که گستردگی و تعداد بی شمار قلم های آن تقریبا شما را در پردازش کوچک ترین جزئیات تا گسترده ترین خطوط طرحتان همراهی می کند.
این تنوع وسیع در طرح های قلم گاها شما را بی نیاز از صرف ساعت ها وقت برای ایجاد اشکال مختلف و حتی سایه روشن های دقیق می کند.
کافیست روی آیکون ابزار Brush کلیک کنید و با خلاقیت خود طراحی را آغاز کنید.
جادوی برنامه نویسان شرکت ادوبی فتوشاپ در کنار مهارت و ذهن درخشان شما سرانجام به خلق شگفتی ها منتهی می شود.
کسب درآمد با فراگیری فتوشاپ
به عنوان یک گرافیست حرفه ای، به شما اطمینان می دهم که فراگیری، آموزش و به دست آوردن تجربه ی لازم برای کار با فتوشاپ و خصوصا کسب درآمد از طریق این نرم افزار هیچ پیش زمینه یا دانش قبلی از علم گرافیک و یا مهارت ذاتی برای طراحی را نمی طلبد.
شاید ذکر این موضوع در میانه ی مقاله برای شما جالب باشد که رشته ی دانشگاهی نویسنده ی این مقاله مهندسی نفت، گرایش حفاری می باشد که در بازار کار فعلی کشورمان طراحی گرافیک را حوزه ی پولسازتری یافته و سال های زیادی در این رشته ی جذاب مشغول فعالیت است.
شخصا معتقدم فردی که در صدد یادگیری و تسلط بر دانش طراحی می باشد، پروسه ی یادگیری را باید با نرم افزار فتوشاپ آغاز کند.
چرا که برنامه ی فتوشاپ به عنوان نرم افزار پایه و مبنای دانش گرافیک و همچنین الگو و اساس طراحی بسیاری از نرم افزار های دیگر معرفی شده است.
برای تسلط لازم و کافی بر این نرم افزار تنها گذراندن دوره ای کاربردی زیر نظر اساتید کار آزموده و متخصص شما را قادر می سازد به عنوان ادیتور عکس یا طراح گرافیک بلافاصله وارد بازار کار شوید.
توجه کنید که یادگیری اصولی فتوشاپ در میزان تسلط شما به دانش طراحی بسیار مهم است و به همین دلیل بی تردید دوره های حضوری و آنلاین آموزشگاه پویا اندیش یکی از بهترین انتخاب های شما خواهد بود.
چرا که در تمامی دوره های آموزشگاه ما تسلط کامل و جامع دانشجو بر هر نرم افزار اولویت اساسی ماست.
فتوشاپ چه امکاناتی را در اختیار طراح قرار می دهد؟
تا اینجا از محیط گسترده و اولویت یادگیری این نرم افزار صحبت کردیم. حال بپردازیم به امکانات و Skill هایی که فتوشاپ در اختیار شما قرار می دهد.
ابتدا لازم است بدانید یکی از اولین کاربرد ها و چالش هایی که نرم افزار فتوشاپ در جهت پرداختن به آن توسعه پیدا کرد مهارت ویرایش، بازسازی، ترکیب، ادیت و روتوش عکس ها و تصاویر بود.
سپس شرکت ادوبی و برنامه نویسانش با حجم زیادی از پیشنهادات و درخواست های بخش انبوهی از کاربران، متوجه پتانسیل به شدت زیاد این نرم افزار شدند.
حال پس از سال ها فتوشاپ به اندازه ای تکامل پیدا کرده که اکنون قادر است به طیف عظیمی از نیاز های طراحان اعم از ساخت و طراحی لوگو، پوستر، بنر، انواع تصاویر دوبعدی و سه بعدی، بروشور، کاتولوگ، لیبل، انواع بسته بندی، جلد کتاب، کارت ویزیت و حتی صفحات وب و … پاسخ دهد.
متعاقبا زمانی که شما با گذراندن دوره های لازم تسلط کافی به این موضوعات پیدا کردید، بخش بزرگی از بازارکار طراحان را متوجه خود می کنید.
در ادامه به بررسی هر یک از این مهارت ها می پردازیم:
مهارت Edit و بازسازی و رتوش عکس ها:
همان طور که پیشتر صحبت کردیم رتوش و ادیت عکس ها و تصاویر یکی از ابتدایی ترین و کاربردی ترین مهارت هایی است که شما پس از یادگیری فتوشاپ بر آن تسلط می یابید. یکی از بارزترین ویژگی ها و کاربردهای فتوشاپ که آن را به یک نرم افزار بی رقیب و قدرتمند تبدیل کرده ویرایش تصاویر است.
بازارکار و نیاز به این مهارت در بازار مشاغل فعلی ایران بسیار وسیع و همواره پر تقاضاست. به طوری که تقریبا مرحله ی دوم تمام عکاسی ها، رتوش و تنظیم نور و کنتراست آن است.
به همین دلیل بازار کار دائمی و پر متقاضی آن همواره مورد توجه گرافیست ها می باشد. اگر فکر می کنید مهارت کافی در کار با فتوشاپ دارید حتما به نزدیک ترین آتلیه های عکاسی محل زندگی خود سر بزنید.
بازار کار رتوش و خدمات بهینه سازی دیجیتال
رتوش و خدمات بهینه سازی دیجیتال در حال حاضر بسیار پرطرفدار هستند و شما می توانید از مزیت تسلط بر فتوشاپ برای بدست آوردن درآمدی آسان استفاده کنید. شغل شما در این زمینه این است که در عکس های دیجیتال مشتریان خود را تغییراتی ایجاد کنید و آنها را به نوعی به یک اثر هنری تبدیل کنید.
شما می توانید هر کاری را با یک عکس انجام دهید، عکس های بیشتری را به آن اضافه کنید و شخصیت ها یا اشیاء غیر ضروری را کنار بگذارید.
جلوه های ویژه ای مانند رنگ، بافت پس زمینه و غیره را به عکس اضافه و یا از آن حذف کنید و همچنین می توانید یک عکس سیاه و سفید قدیمی را به عکس رنگی با رنگ هایی باور پذیر تبدیل کنید.
همچنین مهارت شما در فتوشاپ در بازسازی و یا ترمیم عکس نیز یک سرویس پر درخواست است. در این زمینه، شما باید عکس های قدیمی و آسیب دیده را با اصلاح رنگ، حذف تصاویر پس زمینه یا ارائه افکت های هنری و حذف خطوط حاصل از آسیب های فیزیکی رتوش کنید.
طراحی لوگو و آیکون:
لوگو یک المان گرافیکی است که این المان می تواند شکلی هندسی یا آزاد داشته باشد. لوگو با استفاده از سلیقه و نوآوری طراح خلق میشود و چون ساختهی خلاقیت و ذهن طراح است، خاصیت یکتا و منحصر به فرد بودن دارد. همهی کسب وکارها یک لوگوی مختص به خود را دارند.
درآمدزایی از طراحی لوگو به مهارت و خلاقیت طراح بستگی دارد.
طراحی لوگو یکی از مهارت های سخت اما جالب و خلاقانه ای است که طراحان حرفه ای از آن کسب در آمد می کنند. امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی و سطح بالای آگاهی عمومی جامعه، هر فردی که به تازگی کسب و کاری را شروع می کند، به طور پیش فرض از این موضوع آگاهی دارد که برای کسب درآمد بیشتر نیاز به برندسازی به صورت حرفه ای دارد.
یک کسب و کار خوب و آینده دار با یک لوگوی خوب و حرفه ای شناخته می شود. در نتیجه به جرات می توان گفت تمام کسب کارهای جدید نیازمند لوگوی خلاقانه و مرتبط با حوضه ی فعالیتشان هستند.
خارج از مباحث کارآفرینی، در بحث برندسازی یک لوگوی حرفه ای بخش بزرگی از جامعه ی هدف و مشتریان مهم را جذب می کند!
کسب درآمد از طراحی لوگو به وسیله فتوشاپ به میزان خلاقیت و حرفه ای بودن شما بستگی دارد. اینکه چه نمونه کاری از خود ارائه دهید یا اینکه با چه سازمان هایی همکاری داشته اید به شما کمک می کند تا درآینده همکاری های حرفه ای تری را تجربه کنید.
طراحی پوستر با فتوشاپ
پوستر، طرح گرافیکی، نقاشی و یا نوشته ای است که برای جلب توجه و اطلاع رسانی دربارهی محتوایی خاص در معرض دید عموم نصب می شود. از آنجایی که پوسترها در مکانهای پرتردد و شلوغ نصب میشوند و بیشتر مورد توجهی افراد قرار میگیرند، راهی مناسب برای معرفی کسب وکار است.
اغلب کسبوکارها از طراحی پوستر برای بازاریابی و معرفی کار خود استفاده میکنند و برای آن سرمایه گذاری میکنند.
طراحی پوستر تبلیغاتی همواره یک از بهترین و پولساز ترین طراحی هاست. طراحی پوستر تبلیغاتی فقط نیاز به خلاقیت و جسارت دارد و اگر طرحی شما پتانسیل لازم را داشته باشد، گاها حتی می تواند احساسات افراد را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
طراحی پوستر در فتوشاپ به طور معمول در دو نوع تبلیغاتی و هنری دسته بندی می شوند. هر چقدر که کار شما حرفه ای و خلاقانه باشد می تواند هزینه ی طراحی شما را هم افزایش دهد.
پوستر معمولا در سایزهای بزرگ طراحی می شود و به همین دلیل در طراحی، دست گرافیست برای استفاده از اشکال گرافیکی بزرگتر و گویاتر باز است.
بازخورد و احتمال بازدید مشتریان از پوستر به نسبت بیشتر است. چرا که در این نوع تبلیغات حجم اطلاعات چندان زیاد نبوده و سریعاً محتوا و منظور کارفرما به بیننده القا می شود.
بازار کار طراحی پوستر
معمولا عمده ی سفارش دهندگان پوستر را شرکت ها و برندهای مطرح تشکیل می دهند، که با استفاده از پوستر، معمولا محصولات و خدمات جدید و یا حضور خود در جشنواره ها و نمایشگاه ها را اعلام میکنند.
البته کاملا واضح است که کارفرمایان و سفارش دهندگان پوستر محدود به این اقشار نمی شود. در اکثر کسب و کارها استفاده از پوسترهای تبلیغاتی برای معرفی محصولات و خدمات جدید، دیده می شود.
در حال حاضر آخرین تعرفه ی انجمن طراحان برای طراحی پوستر که در سال 98 ارائه شد مبلغی در حدود 5 میلیون تومان است. در نتیجه بازار کار فتوشاپ برای یک طراح گرافیک که به طراحی پوستر مسلط است، یک کسب کار میلیونی را ایجاد می کند.
طراحی بروشور با فتوشاپ
بروشور وسیله ای برای بیان توضیحات کامل یک محصول و نحوه استفاده از آن، می باشد. بروشور یک کالای خاص را به صورت کامل تشریح می کند و یک کاربر پس از خواندن بروشور محصول، می تواند با دانستن نحوه ی کار و روش استفاده ی آن از محصول به راحتی استفاده کند.
بروشور یکی از مناسب ترین گزینه ها برای فعالیت در زمینه طراحی و کسب درآمد از فتوشاپ است.
صاحبان مشاغل در زمینه های مختلف کاری به چاپ بروشور نیازمندند. در کل هدف از طراحی بروشور، یا آموزش استفاده از یک محصول یا خدمات یک شرکت است و یا معرفی محصول آن شرکت؛ اما در نهایت هدف اصلی بروشور فروش است!
بروشور در سبک ها و اندازه های متفاوتی طراحی و ارائه می شود. معمولا بروشور به سه دسته اصلی منگنه ای یا چسبی، آکاردئونی و اسلیپ کیس ارائه می شوند. طراحی بروشور نقطه عطفی برای یک طراح گرافیک محسوب می شود.
در طراحی بروشور دست طراح به طور کامل برای انجام کار باز است و می تواند هنر و خلاقیت خود را به نمایش بگذارد.
در نتیجه طراحی برشور برای شما که در کار با فتوشاپ مهارت دارید، گزینه مناسبی برای فعالیت می باشد. در این زمینه می توانید با صاحبان مشاغل صحبت کرده و خدمات گرافیک خود را به آنها ارائه کنید. در حال حاضر آخرین تعرفه ی انجمن طراحان برای طراحی پوستر که در سال 98 ارائه شد به شرح زیر است.
طراحی جلد کتاب:
طراحی جلد کتاب گزینه پیشنهادی اول من است. اولین مجموعه ای که من شخصا به عنوان یک طراح در آن استخدام شدم یک انتشارات بود که در حوزه ی کتب دانشگاهی فعالیت می کردند و من به عنوان طراح جلد در آن مجموعه مشغول به کار شدم.
روش های کسب درآمد با طراحی جلد کتاب:
شما می توانید به دو صورت به عنوان طراح جلد به کسب درآمد از فتوشاپ بپردازید.
در حالت اول مستقیما با ناشران طی یک قرارداد برای طراحی جلد کتاب های در دست چاپ صحبت کنید. مسلما با ارائه رزومه طراحی خود می توانید نظر ناشران را جلب کرده و بازار کار مناسبی را برای خود ایجاد کنید.
کتاب در انواع سایز از جیبی تا وزیری و رحلی چاپ می شوند. در نتیجه شما به عنوان یک طراح گرافیک باید به این موارد در طراحی جلد کتاب دقت داشته باشید.
در حالت دوم همکاری با نویسندگان و سایت هایی است که در راستای نشر کتاب الکترونیک فعالیت می کنند. عموما طراحی جلد کتاب الکترونیک از استانداردهای چاپی پیروی نمی کند و در نتیجه دست شما به عنوان یک طراح گرافیک باز است.
همهی نویسندگان علاقه دارند جلد کتابشان زیبا باشد، چون این بخش از کتاب اولین چیزیست که مخاطب با آن روبرو می شود.
طراحی جلد کتاب، یکی از راههای افزایش خرید آن کتاب است. جلد کتاب باید اینقدر گیرا و جذاب باشد تا مشتری را به سمت خرید کتاب سوق دهد.
طراحی جلد کتاب شامل طراحی رو کتاب، پشت کتاب و طراحی شیرازهی کتاب می باشد. طراح گرافیک باید طرحی واحد و یکتا برای آن کتاب بزند.
یک ناشر موفق به خوبی می داند که یکی از اصلی ترین دلایل خرید کتاب جلد زیبا و گیرای آن است.
در نتیجه حضور یک طراح گرافیک حرفه ای در پروسه ی چاپ کتاب الزامی است. در حال حاضر آخرین تعرفه ی انجمن طراحان برای طراحی پوست که در سال 98 ارائه شد به شرح روبرو است.
طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ
کارت ویزیت نیز مانند مواردی که ذکر کردیم، جنبهی بازاریابی و تبلیغات دارد. کارت ویزیت معرفی مختصری از کسب وکار و خدمات است. کسب درآمد از طراحی کارت ویزیت میتواند گزینهای مناسب برای علاقمندان به فتوشاپ باشد.
بعد از طراحی لوگو ، طراحی کارت ویزیت یکی از گزینه های مهم کار گرافیت مطرح می شود. کارت ویزیت یک برگ برنده ی مهم برای صاحبان مشاغل محسوب می شود و همچنین یک پل ارتباطی بسیار قوی بین صاحبان مشاغل و مشتریان است.
داشتن یک کارت ویزیت حرفه ای چه برای افرادی که سالها در زمینه ی شغلی خود مشغول بودن و چه آنهایی که به تازگی قصد شروع به کار دارن به نوعی می تواند القا کننده ی صلابت و مهارت صاحب شغل باشد.
برای کسانی که می خواهند از طریق مهارت ها و علایقشان درآمد مناسبی داشته باشند، کسب درآمد از طریق طراحی کارت ویزیت می تواند گزینه مناسبی باشد.
کارت ویزیت ها در اندازه ها و جنس های متفاوت کاغذ ارائه می شود.
در نتیجه شما به عنوان یک طراح گرافیک باید با این موضوع آشنا باشید و در زمان دریافت سفارش و انجام طراحی کارت ویزیت آنها را مد نظر قرار دهید.
طراحی سایت با فتوشاپ
فتوشاپ در نسخههای جدید قالبها، طرحبندی و موکاپهایی ارائه داده است، که با استفاده از آن، دست طراحان سایت برای توسعهی وب بازتر شده است. طراحی در فتوشاپ نسبت به برنامههای تحت وب دیگر راحتتر است.
همچنین انتقال این طراحی به کدهای HTML نیز آسان تر بوده و میتوانید قالبهایی را برای سایت به صورت از پیش آماده، طراحی کرده و آن ها را به فروش برسانید.
اگر شما به دنبال درآمد های بسیار عالی هستید بهتر است کسب و کار طراحی وب را شروع کنید . شما می توانید طراحی وب سایت حرفه ای و قالب های آماده سایت را ایجاد کنید . به عنوان کارشناس فتوشاپ ، می توانید طرح بندی کلی موضوع گرافیکی سایت را ارائه دهید.
همچنین امکان سفارشی کردن تم های وبلاگ مانند کسانی که از قالب های WordPress استفاده می کنند را انجام دهید.
داشتن رابط گرافیکی کاربر وبسایت مناسب، برای یک مدیر سایت موفق بسیار مهم است. البته طراحی رابط گرافیکی سایت به دانش و تجربه زیادی نیازمند است. در طراحی رابط گرافیک کاربری نیاز است طراح با سیستم ها و علوم جدید در این زمینه آشنایی داشته باشد.
طراحی رابط گرافیکی کاربر سایت، یک گزینه بسیار مناسب برای فعالیت است. اگر شما زمینه طراحی گرافیک و طراحی سایت دانش کافی دارید، قطعا بسیاری از صاحبان شرکتها علاقه مندند تا وبسایت دلخواه خود را داشته باشند.
طراحی لوح فشرده، طراحی گواهینامه، طراحی تی شرت، طراحی آگهی ترحیم و تسلیت با فتوشاپ
دنیای گرافیک بسیار بزرگتر است، و ما سعی کردیم تقریبا عملی ترین موارد را در مطلب چگونه می توانیم با استفاده از فتوشاپ کسب درآمد کنیم، بیان کنیم.
از جمله موارد پایانی که در زمینه طراحی گرافیک می توان در آن از فتوشاپ استفاده کرد و مانند موارد قبلی قشر بزرگی از جامعه را هدف قرار می دهد.
طراحی تی شرت با طرح های خاص، طراحی آگهی ترحیم، طراحی انواع گواهینامه، دیپلم، انواع کارت ضمانت و گارانتی، طراحی لوح فشردهیا CD هاست که شامل طرح رو و پشت جلد، حلقه سی دی و پاکت سی دی نیز می شود.
این موارد از جمله خدماتی است که علاوه بر شرکتها، سازمان ها، موسسات، واحدهای صنفی و اقتصادی کوچک نظیر مهدهای کودک، آموزشگاه ها، بوتیک و حتی افراد عادی به آن نیاز دارند.
بازار کار فتوشاپ
با توجه به اهمیت روز افزون مقوله بازاریابی و تبلیغات و توجه خاص بسیاری از سازمان ها و شرکت ها به آن و از سوی دیگر روند رو به رشد حوزه تصويرسازي و طراحي جلد كتاب، صفحه آرايي مجلات و روزنامه ها و غیره پیش بینی می شود.
بازارکار بسیار مناسب و گسترده ای در سال های آینده پیش روی فتوشاپ کاران متخصص و خبره باشد. با توجه به رقابت زیادی که در این حوزه وجود دارد تنها راهکار کسب موقعیت شغلی مطلوب افزایش سطح دانش و میزان توانایی است.
نرم افزار قدرتمند فتوشاپ یک انتخاب مناسب برای شروع طراحی است. اما در ادامه نباید از یادگیری نرم افزارهای دیگر مانند ایلوستریتور، این دیزاین و کورل غافل شد. یادگیری این مهارت ها به طور مستقیم یا غیر مستقیم می تواند روی آینده ی شغلی شما تاثیر داشته باشد.
شخصا دانش و مهارت کار با فتوشاپ کمک زیادی به کسب درآمد من در بازار کار داشت. به همین دلیل در این مقاله نهایت دانش و تجربه ی چند ساله ی خود را به کار بردم تا شما را کمی با نرم افزار فتوشاپ و محیط جذاب آن و همچنین بازارکار گسترده ی آن آشنا کنم.
تمامی مواردی که به عنوان گزینه های اشتغال طراح گرافیک در بازار کار عنوان شد مستقیما به یک موضوع مهم معطوف می شود.
سخن آخر
این پیشنهاد را از دست ندهید و اگر حتی کمی در مورد شروع یادگیری فتوشاپ مردد هستید، لطفا پس از خواندن این مقاله و آگاهی از کاربرد ها و مشاغل گوناگون حوزه ی طراحی همین حالا به کلاس های ما بپیوندید.
به عنوان یک طراح با تجربه به شما پیشنهاد می کنم به جای سرمایه گذاری های پر ریسک در مشاغل گوناگون بازار فعلی ایران، بر روی خود با آموختن چنین مهارت هایی سرمایه گذاری کنید.